Antonia – Shake it Germany

0
1,511 vizualizari

Antonia

Weekendul acesta, Antonia a sustinut doua super spectacole in orasele Hanovra si Bielefeld, urmand ca in octombrie sa inceapa un turneu de cel putin 5 alte show-uri in Germania.

Infinity, cel mai in voga club din Hanovra, a asteptat-o cu aproximativ 1000 de zambete si voci care au fredonat alaturi de ea pe toata perioada concertului. Cel de-al doilea club, Prime, este fara indoiala cea mai mare si mai populara locatie de distractie din zona. Petrecaretii vin aici in fiecare weekend de la sute de kilometri distanta, fapt de la care nu s-au dezis nici de aceasta data. Astfel, Antonia a incitat mai mult de 3000 de nemti la un dans nebun, scandand bineinteles ‘Shake it Mamma’. Cel mai nou single al sau, Marionette, a fost primit extrem de bine, remixurile sale devenind unele dintre gazdele obisnuite in cluburile din Europa.

‘Ma bucur extrem de mult ca am ocazia sa calatoresc in tari in care nici nu am visat sa ajung – saptamana trecuta am pupat un delfin inainte de un concert in Dubai iar acum dansez alaturi de 3000 de noi prieteni in Germania!’ ne-a spus Antonia zambind.

Cantareata si-a salutat in Germana fanii pe pagina sa de Facebook, acolo unde posteaza zilnic poze si comentarii despre concerte si viata sa, iar in curand veti putea urmari filmari inedite de la concertele din weekend – Facebook.Com/AntoniaOfficial.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here