Anya … Show incendiar in Slovenia

0
1,274 vizualizari

Anya ... Show incendiar in Slovenia

Cu doar o saptamana in urma, Anya a sustinut un concert incendiar  in Maribor, al doilea oras ca marime din Slovenia. “Fool Me”, cel mai nou single al artistei, stationeaza déjà de multa vreme in topurile posturilor de radio din Slovenia iar de aici pana la propunerea de a canta in acea tara nu a mai fost decat un pas.  Clubul “+ –“ a fost cel care a gazduit evenimentul, acesta intampinand sute de fani cu cel putin o ora inainte ca Anya sa urce pe scena.

“A fost o atmosfera absolut speciala la concertul din Maribor. Intreg clubul a cantat alaturi de mine, majoritatea oamenilor prezenti acolo cunoscand versurile pieselor mele. M-as intoarce oricand, cu drag, in Slovenia pentru un nou concert.” ne-a spus Anya.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Cu doar o saptamana in urma, Anya a sustinut un concert incendiar  in Maribor, al doilea oras ca marime din Slovenia. “Fool Me”, cel mai nou single al artistei, stationeaza déjà de multa vreme in topurile posturilor de radio din Slovenia iar de aici pana la propunerea de a canta in acea tara nu a mai fost decat un pas.  Clubul “+ -“ a fost cel care a gazduit evenimentul, acesta intampinand sute de fani cu cel putin o ora inainte ca Anya sa urce pe scena.

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here