Artist la inceput de drum | Biank

1
1,169 vizualizari

Nume: Dumitrache
Prenume: Andreea Bianca
Data nasterii:25.02.1992
Varsta:18 ani
Eleva la liceul „Alexandru Ioan Cuza” Ploiesti

Activitate profesionala:

2001-2005 – a urmat cursurile de canto la „Scoala Populara de Arta” din Ploiesti, iar pe parcursul acestor ani a participat la numeroase festivaluri de muzica usoara, castigand multe premii.

2004-2009 – a activat intr-o trupa de fete, perioada in care a participat la evenimente si spectacole in toata tara. Astfel, a avut norocul sa capete experienta necesara unui artist, a invatat sa se descurce in orice situatie, sa se adapteze, sa comunice cu publicul si sa transmita tot ceea ce simte si canta.

2009 – in anul 2009 a decis sa inceapa o cariera solo, in prezent avand finalizat primul album, care contine 12 piese. La acest album a colaborat cu Bogdan Marian Tascau (a.k.a. Dl.Problema) si cu Deepside Deejays si Nick Kamarera, care au realizat doua remixuri la piesa “Flashing lights”. O parte din aceste piese pot fi ascultate pe YouTube.

Impreuna cu Paul Ghorghe (coregraful trupei Trouble Crew) a pus la punct un show de scena, iar la toate concertele merge insotita de Trouble Crew, cea mai buna trupa de dansatori din Romania.

De asemenea, Bogdan Marian Tascau si Paul Gheorghe sunt cei care au creat acest proiect si cei care i-au oferit multa incredere si sprijin.

Piesa cu care debuteaza pe piata muzicala romaneasca se numeste “Money”, este produsa de Bogdan Marian Tascau (a.k.a. Dl. Problema).


Despre BianK:

Este in zodia Pesti, ii plac calatoriile, dansul si plimbarile in aer liber. Se considera o persoana norocoasa, optimista, sincera, ambitioasa si este intotdeauna punctuala. Are o personalitate puternica si este incapatanata. Nu ii place sa fie mintita si sa se trezeasca dimineata devreme. Este superstitioasa si nu se intoarce niciodata din drum.

Artistii preferati: Beyonce, Christina Aguilera, Justin Timberlake
Numere preferate: 3 si 7
Mancarea preferata: Pizza
Hobby-uri: muzica si dansul
Citat preferat: Daca ceva este imposibil de realizat, apare cineva care nu stie ca acel lucru este imposibil, si-l realizeaza. (Albert Einstein)
Motto: Fiecare clipa este o comoara: pretuieste-o!

Date de Contact: officialbiank@gmail.com
Website: Biank @ YouTube.Com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here