Artistii Media Pro Music, printre marii castigatori ai premiilor muzicale Radio Romania!

0
1,118 vizualizari

Artistii Media Pro Music, printre marii castigatori ai premiilor muzicale Radio Romania!

Loredana, Holograf, Andra, Stefan Banica si VUNK s-au numarat printre laureatii traditionalului spectacol de decernare a Premiilor Muzicale Radio Romania. Cea de a XI-a editie a premiilor a avut loc duminica seara, iar artistii MediaPro Music au luat sapte trofee, din cele 20 puse in joc.

Peste 36 de artisti si trupe, 22 de piese si 11 albume au fost in cursa pentru Premiile Muzicale Radio Romania. Cele mai importante performante inregistrate anul trecut, lansari de single-uri, albume si videoclipuri, hituri, prezente in topurile autohtone si internationale si nu numai au fost evaluate de juriul de specialitate alcatuit din jurnalisti ai Redactiei Muzicale, realizatori, reporteri si colaboratori permanenti.

Premiile au fost acordate in cadrul unui eveniment de gala care a durat mai bine de trei ore, la Sala Radio. Pe scena au urcat, in concerte live, vedete din toate generațiile și genurile, de la pop-dance la folk, pop si pop-rock, printre care Andra, Holograf sau Vunk, iar seara s-a incheiat cu un recital susținut de Ștefan Banica acompaniat de The 50-‘s și Rock’n Roll Band.

Banica a fost desemnat “Artistul Anului” si tot lui i-a fost decernat si titlul de cel mai bun album pop al anului 2012, “Altceva”. Loredana a fost aleasa cea mai buna interpreta a anului 2012. Artista a lipsit insa de pe scena galei, pentru ca este in plin turneu național.  “Imi pare rau ca nu am putut fi prezenta aseara la Gala Premiilor Radio Romania Actualitati, dar n-am putut lipsi de la intalnirea cu minunatul public timisorean”, a declarat Loredana.

Si trupa VUNK si-a adjudecat doua premii, pentru cel mai bun album pop-rock, “Nu scapa nimeni!”, si pentru cei mai buni artisti pop-rock. Formatia Holograf a luat premiul pentru Cel mai difuzat artist la Radio Romania, iar Andra a fost desemnata cel mai bun artist pop-dance.

“Am primit acest trofeu ca pe un premiu de popularitate din partea publicului ascultator. Desi am avut un an care a fost marcat, din pacate, de problemele de sanatate ale lui Dan, munca prestata de noi pana acum si-a spus cuvantul, pana la urma”, a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

Gala a fost prezentata de actorii Ilinca Goia si Marius Manole, iar premiile au fost inmanate de invitați speciali, interpreti si compozitori, personalitati ale vietii muzicale si jurnalisti de la Radio Romania: Madalin Voicu, Paula Seling, Elena Carstea, Mihai Pocorski, Ducu Bertzi, Cristi Faur, Ovi Cernauțeanu, dar si realizatorii de emisiuni: Titus Andrei, Bogdan Pavlica, Eugen Rusu, Mihai Cosmin Popescu, Gabriela Scraba – realizatoarea evenimentului si Ovidiu  Miculescu, Presedinte, Director general al Radio Romania.

Sursa: Comunicat Media Pro Music // Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here