Artistii romani … Superstaruri in Africa!

0
1,179 vizualizari

Artistii romani ... Superstaruri in Africa!

Artisti ca Radio Killer, Amna, Tony Ray & Gianna si Jessica D au fost asteptati cu mare fast la cel mai grandios eveniment muzical din Africa – Tunisia Music Awards. Invitati de seama din industria muzicala internationala, sute de fani in public si mii de fani care au asteptat cu sufletul la gura venirea artistilor, fotografii, autografe si cele mai mari publicatii din Tunisia – acestea au fost acordurile care au acompaniat urcarea pe scena a artistilor Roton la eveniment.

Radio Killer, aplaudati minute in sir, au statut de super-vedete interantionale in Tunisia, cu mega-hituri ca Lonely Heart, Don’t let the music end si Calling you. Impresionati de reactia publicului, Lee Heart si Paul Damixie au cantat toate aceste piese, sustinuti de sute de voci din public. Performata lor a fost incoronata cu premiul ‘Best International Producer’.

Ascensiunea rapida in teritoriul african a Amnei vine ca o completare la succesul sau rasunator din Japonia si America Centrala si de Sud. Ea urmeaza sa lanseze un album in Japonia, acolo unde succesul sau in mediul digital este. .. efervescent. In Columbia a avut deja parte de colaborari cu vedete de top si a participat la cele mai mari festivaluri. Iata ca si in Tunisia cantareata este mai mult decat apreciata, castigand premiul pentru ‘Best International Female’.

Tony Ray si Gianna, deja celebrii in Israel, Bulgaria si toata zona Mediteranei si nu numai, au cantat hitul lor ‘Chica Loca‘. Pe scena a urcat si Jessica D cu piesa ei ‘Hero‘, fermecand intreaga audienta cu farmecele sale … latine. Artista a cantat si un preview al piesei ‘Beso‘, pe care o va lansa in curand, viitorul hit al verii 2013.

Iata ca muzica romaneasca a confirmat si cu aceasta ocazie ca este unul dintre cele mai bune produse de export pentru tara noastra.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here