Atmosfera incendiara la concertul lui Pepe de la Suceava

1
2,792 vizualizari

Atmosfera incendiara la concertul lui Pepe de la Suceava

via Monitorul de Suceava

Vineri, 18 mai, sute de suceveni au petrecut o seara perfecta la super concertul pe care Pepe l-a sustinut in Padrino. Pentru mai bine de doua ore, toata lumea a cantat si a dansat pe ritmurile celor mai bune piese din repertoriul artistului, foarte multe dintre domnisoare urcand chiar pe scena, alaturi de Pepe, in timpul concertului. Nu puteau lipsi, de asemenea, piese de pe ultimul album “100% Adevarat” si mai ales “O femeie cat 100” care se anunta a fi urmatorul extras pe single la care se pare ca se va filma si un videoclip.

“Spectacolul a depasit asteptarile noastre, mai ales ca Pepe a stiut sa animeze intreaga sala, sa-i faca pe toti sa traiasca muzica alaturi de el. S-a vazut clar ca lumea s-a simtit bine”, a spus Viorel Ailenei, patronul de la Padrino, dupa concert.

Cateva poze de la concert puteti gasi mai jos sursa fiind chiar site-ul oficial al locatiei, unde veti putea gasi toata galerie foto.

[nggallery id=18]

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here