B.U.G. Mafia, tricouri zapacite si atmosfera de senzatie la al 100-lea ZU Party

0
1,240 vizualizari

B.U.G. Mafia, tricouri zapacite si atmosfera de senzatie la al 100-lea ZU Party

Vineri, 23 martie, in Club Princess, Radio ZU sarbatoreste 100 de petreceri cu maxim de distractie. Adi Mihaila „The Hitman” este prezentator la ZU si MC-ul evenimentelor organizate sub umbrela  „ZU Party”. Alaturi de cei mai tari DJ-i romani, el a dus acest concept in cluburile din toata tara, iar acum ne invita la petrecerea suprema. ZU Party 100 ii aduce in concert pe greii hip-hop-ului romanesc si super premii pentru cei care vin in costumatiile cele mai traznite.

La ZU Party 100 sunt invitati toti petrecaretii care au chef de o noapte cat se poate de trasnita si vesela. MC Adi Mihaila si DJ Energy K au pregatit „jucariile” si au batut palma cu B.U.G. Mafia pentru un super concert. Mai mult, petrecaretii sunt incurajati sa vina imbracati cat mai ZU, cu accesorii din cele mai simpatice. Fie ca este vorba de un halat de baie colorat, o palarie imensa sau un personaj celebru, posesorii celor mai impresionante costumatii  vor fi premiati cu vouchere Decathlon in valoare de 200 de lei. In plus, echipa ZU e gata sa-i imbrace pe primii veniti cu tricouri editie limitata create special pentru acest eveniment. Deci, ZU Party 100 are toate ingredientele pentru o noapte de neuitat.

Daca e party, atunci sa fie cu ZU, iar vinerea asta petrecerea suprema este in Club Princess.

Sursa: Comunicat de Presa Radio Zu / Iosif Simon

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here