Baietii de la Deepside Deejays au lansat videoclipul piesei “Look into my eyes”

0
1,395 vizualizari

Baietii de la Deepside Deejays au lansat videoclipul piesei "Look into my eyes"

“Look into my eyes” este cel mai nou single pe care baietii de la Deepside Deejays il vor promova in perioada imediat urmatoare, single pentru care au filmat si un videoclip in Antalya in regia lui Iulian Moga. Este clipul cu numarul 8 deja pe care Deepside Deejays l-au filmat.

“Muncim mult in studio, suntem mai tot timpul pe drumuri, dar stim sa ne si distram. Cum s-ar spune: we work hard, we party harder. Ne place sa ne traim vietile si facem tot posibilul ca zilele noastre sa nu semene intre ele. Credem ca asta se vede si in clip. Ne-am distrat mult la filmari, am avut si fel de fel de peripetii. Spre exemplu, secventele cu ski-jet-ul au fost filmate foarte aproape de o zona frecventata de rechini. Stim ca multa lume asteapta clipul acesta. Speram sa va placa.”

http://www.youtube.com/watch?v=BEJvig8NoWg

Credite Deepside Deejays – Look into my eyes

Productie: Deepside Deejays
Muzica si Versuri: Paduraru Silviu, Craciun Alexandru, Alstani, Victor Razvan, Ciprian Blaga
Regie Videoclip: Iulian Moga

Baietii de la Deepside Deejays au lansat videoclipul piesei "Look into my eyes"

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here