Baietii de la Fly Project au fost arestati pentru 24 de ore!

0
1,162 vizualizari

Baietii de la Fly Project au fost arestati pentru 24 de ore!

Tudor si Dan au stat peste 24 de ore intr-o camera de interogatoriu alaturi de un model international extrem de sexy, pentru filmarile noului videoclip. Desi rolul lor in clip este cel al unor detectivi de politie, Tudor si Dan schimba rolurile si se lasa „arestati” de inocenta si senzualitatea modelului de numai 20 de ani, foarte cunoscuta in Hong Kong pentru campaniile de lenjerie intima a caror imagine a fost.

„O fata frumoasa si sexy poate suci mintile si celui mai cerebral barbat; si da, ne-a facut placere sa fim noi cei anchetati de frumoasa Dorina, desi initial situatia trebuia sa fie inversa” spune Tudor.

“Like a Star” este noul single Fly Project si urmeaza sa fie lansat impreuna cu videoclipul, lansarea fiind simultana worldwide. Piesa este produsa de Fly Records, pastrand elementele principale ale hiturilor internationale precedente. Videoclipul este realizat de regizorul Alex Ceausu, cu care Fly Project a facut echipa foarte buna si zeci de milioane de vizualizari la clipurile hiturilor “Goodbye”, “Musica”, “Back In My Life” si “Toca Toca”.

Muzica si text: Tudor Ionescu, Dan Denes, Bogdan Pauna, Marcel-Cristian Treanta, Felix-Dragos Popescu, Eugen-Mircea Ghenghea, Sandina Scurea, Eugeniu Doibani
Editor: Roton Music Publishing

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here