Bibanu MixXL si Puya au lansat Campion

0
1,173 vizualizari

Bibanu MixXL si Puya au lansat Campion

“Campion” este o noua colaborare a lui MixXL cu Puya. Noul track a fost lansat in premiera pe site-ul celor de la Urban.Ro. Este singleul cu numarul doi  promovat de pe albumul “Nebun”.

“Campion este o piesa care face referire la noi toti in postura de copii sau parinti. Sunt sigur ca multi o sa se regaseasca in piesa asta pe care noi am facut-o initial ca pe un tribut personal. Fiecare dintre noi este campionul sau eroul cuiva … cam asta e ideea, este destul de usor de inteles. Este o piesa buna si de la inceput am crezut ca Puya e exact pe filmul ei. Si a fost mai mult de atat. Sper sa le placa … tuturor.” a declarat Bibanu MixXL in timp ce Puya a adaugat in stilul care l-a consacrat: “In perioada in care majoritatea “rapperilor” canta despre femei, am decis sa fac si eu o piesa despre femei daca asta e trendul … asa ca am ales cea mai importanta femeie din viata mea, Elena Gardescu, mama! Te pup, mamiii!”

Credite Bibanu MixXL si Puya – Campion

Orchestratie: Marius Mateoi si Mlk
Muzica: Bibanu MixXL, Puya, Marius Mateoi
Versuri: Bibanu MixXL, Puya
Backing vocal: Violet
Mix si Master: Acid (DopeFilm)

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here