Fetele de la Blaxy Girls au lansat un nou single, “Adio”

0
1,321 vizualizari

Fetele de la Blaxy Girls au lansat un nou single, "Adio"

Rucsy, Cristina, Gela, Diana si Ana, cele cinci adolescente care au crescut si evoluat odata cu pop-rock-ul romanesc de calitate, fac astazi o miscare surprinzatoare! Ele lanseaza piesa “Adio“, o productie a lui Adi Sina. Rucsy si-a pus amprenta asupra manierei de interpretare, regasindu-se in versuri si amintindu-si la fiecare sesiune de studio de dezamagirile pe care i le-au adus baietii din viata ei. Cu aceasta ocazie, fetele au virat usor din zona pop-rock, permitand pentru prima data ritmurilor dance sa patrunda in linia melodica.

“Adio” este o piesa extrem de melodioasa si sensibila, dar in acelasi timp perfecta pentru petrecere, iar noua ne place mult! Este ceva diferit de ceea ce am cantat pana acum si suntem sigure ca este ceea ce trebuie in momentul de fata!’ ne-a povestit Rucsy. Ea a continuat: “Uitandu-ne in urma … realizam ca am trait un vis pe care orice adolescent si l-ar fi dorit. Am avut suisuri, dar si coborasuri … important este ca am rămas unite si ca am avut alături de noi oameni minunati care au crezut in noi!”.

Piesa aduce cu ea si o schimbare de look, fetele aratandu-si latura rebela, fresh si hip. Styling-ul a fost o distractie in sine, pregatirea pentru lyric video fiind similara cu cel mai savuros moment dintr-un girls night out – acela cand dulapurile sunt luate cu asalt, iar fiecare fata isi insuseste ce-i place mai mult si face un cocktail indraznet si funky intre hainele si accesoriile prietenelor. Responsabila de “operatiunea dulapul” a fost Rucsy insasi, care se declara pasionata de tot ce inseamna fashion. La categoria pasiuni, Cristina bifeaza dansul, Gela actoria, Diana calatoriile, iar Ana, cea mai cuminte dintre ele, lectura.

Fetele spun astfel “Adio” baietilor care le ranesc, baietilor care nu cred in iubire, petrecaretilor si Don Juan-ilor!

Sursa: Comunicat de Presa Roton

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here