Bobocii danseaza Zaleilah

0
1,262 vizualizari

Bobocii danseaza Zaleilah

Hitul acestui an la Eurovision, piesa „Zaleilah” interpretata de Mandinga,  ii inspira pe bobocii de la licee si facultati. Miscarile de dans au devenit  virale in toata lumea, Mandinga adunand cu ajutorul „Zaleilah” fani in aproape  toate tarile posibile. Cum toamna se fac introducerile noilor elevi sau studenti, Mandinga vine sa le dea  impulsul de care au nevoie pentru un start bun. Playing Happiness a devenit mottoul celor mai tari baluri de boboci din tara, unde trupa Mandinga se pregateste sa faca show.

„Ne bucuram sa avem fani alaturi de care sa dansam si sa ne distram la un eveniment asa important cum este Balul Bobocilor. Le multumim tuturor celor care ne-au trimis invitatii la balurile lor si speram sa reusim sa le onoram pe toate. Ne amintim de anii nostri de liceu si facultate si cum era sa dam tonul distractiei”, spune Elena Ionescu, solista Mandinga.

Bobocii au parte in showurile Mandinga de piesele noi de pe albumul „Club de Mandinga”, dar si de mai multe surprize pregatite de cei sapte muzicieni pentru fiecare spectacol in parte.

Pana la urmatorul bal, Mandinga va canta in acest weekend in aer liber la Brasov, in parcarea centrului comercial Carrefour, sambata,  de la ora 18:00.

Sursa: Comunicat de Presa Mandinga

Bobocii danseaza Zaleilah

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here