Casa de Discuri Roton si Warner Music Group anunta semnarea acordului de licentiere pentru Romania

0
1,216 vizualizari
Casa de Discuri Roton si Warner Music Group anunta semnarea acordului de licentiere pentru Romania
Casa de Discuri Roton si Warner Music Group anunta semnarea acordului de licentiere pentru Romania

Cel mai important exportator de muzica din Romania, Casa de Discuri Roton, reprezinta acum la nivel local catalogul Warner Music.

Roton Romania urmeaza sa sustina exploatarea catalogului Warner prin label-ul Green Tree Records.

In paralel cu administrarea si promovarea lansarilor fizice, Roton se va implica in promovarea concertelor aduse prin Warner Music si partenerii sai din Romania dar si in vanzarea online a inregistrarilor din catalogul international, prin www.MusicNonStop.ro si platformele partenere.

In acelasi timp, semnarea acestui contract deschide noi piete pentru muzica romaneasca, Warner Music avand puterea si disponibilitatea de a o promova in teritoriile in care activeaza. Astfel, artistii Roton vor fi din aceasta vara mai prezenti in intreaga lume.

Catalogul Roton contine productii ale artistilor de succes Akcent, Alex Velea, Anda Adam, Antonia, Corina, Connect-R, Crush+Alexandra, Ellie White, Fara Zahar, Fly Project, Florin Chilian, INNA, Iris, Keo, Morris, Play&Win, Proconsul, Radio Killer, Raluka, Sofia Vicoveanca, Tom Boxer, ZOB si multi altii.

‘Experienta pe plan local a casei de discuri Roton, expertiza si reteaua lor de contacte ne-au confirmat faptul ca aceasta este cea mai buna alegere in crearea de noi oportunitati pentru artistii Warner in regiune. De asemenea, catalogul impresionant al casei de discuri Roton va aduce oportunitati suplimentare pentru sustinerea activitatilor de A&R pe continentul European’ a declarat John Reid, CEO, Warner Music Europe & International Marketing.

‘Mizam pe un parteneriat de lunga durata cu Warner Music prin care aducem publicului din Romania un continut muzical consistent si in acelasi timp vom da ocazia publicului international sa aprecieze cat mai multa muzica romaneasca.’ declara Dan Muraru, Roton Managing Director.

Pentru mai multe detalii, ramaneti aproape de www.roton.ro si facebook.com/RotonMusic.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here