Casa de Productie 1ArtistMusic cauta talente

0
1,634 vizualizari

Casa de Productie 1ArtistMusic cauta talente

Dupa proiectul de succes national si international Alex Mica, 1ArtistMusic cauta acum o fata la fel de talentata. Casa de productie fondata de Laurentiu Duta si Dony, impreuna cu Alex Mica si The Kid, a lansat de curand campania “1AM Girl – A sosit momentul tau”, la care orice tanara cu aptitudini muzicale se poate inscrie.

Pentru a putea intra in competitia 1AM Girl, orice pretendenda la statutul de superstar trebuie sa aiba minim 16 ani si sa demonstreze echipei 1ArtistMusic ca are certe calitati muzicale. La finalul campaniei, cea care va fi declarata castigatoare va fi cooptata in echipa 1AM. Daca ai mimin 16 ani, trimite-ne un demo inregistrat, in orice conditii, un scurt CV, 2-3 poze, eventual un link de facebook si, de asemenea, un numar de telefon pe adresa girl@1artistmusic.ro. Data limita de trimitere a demo-urilor este 20 ianuarie 2013.

Sursa: Comunicat de Presa 1 Artist Music

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here