Cateva dintre legendele muzicii romanesti revin pe scena intr-un proiect “nou” – Leo Iorga & Ordean / Wanted

0
1,262 vizualizari

Cateva dintre legendele muzicii romanesti revin pe scena intr-un proiect "nou" - Leo Iorga & Ordean / Wanted

Comunicatul spune foarte simplu … Adrian Ordean, Leo Iorga, Dan Stesco “Polymoog”, Marian Mihailescu, Cristi Iorga, Alex Ardelean se reunesc sub o singura formula … Leo Iorga & Ordean / Wanted, un proiect pe care pe buna dreptate l-am putea denumi la fel de bine “Dreamteam”. Proiectul “Leo Iorga & Ordean / Wanted” a fost discutat si pus la cale pe la inceputul lui septembrie si deja ascultam primul single “Ploaia care cade”.

Alaturi de piesele noi, repertoriul “noii trupe” va contine si melodiile compuse de Adrian Ordean si cantate de Leo intre 1988 si 1996 (“Trenul pierdut”, “Toamna”, “Sa te gandesti la mine”, “Singur in noapte”, “Cine esti tu, oare?”, “Cine-i vinovat”, “Ma voi intoarce”). Un nou nume ia nastere astfel si totodata se scrie ultima pagina a unei alte povesti “Leo Iorga si Pacifica”.

Sursa: Comunicat de Presa

Cateva dintre legendele muzicii romanesti revin pe scena intr-un proiect "nou" - Leo Iorga & Ordean / Wanted

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here