“Ce fata” este noul hit Pepe

0
1,651 vizualizari

“Ce fata” este noul hit Pepe

Peste 200.000 de vizualizari numai pe Contul Oficial de You Tube al artistului, alte zeci de mii de like-uri si share-uri pe Facebook plus mii de mentionari pe Twitter … acesta este in cifre feedback-ul pe care cel mai nou single al lui Pepe il dezvaluie la doar cateva zile de cand a fost prezentat public. Sound-ul nou dar mai ales diferit de cel cu care obisnuise Pepe pana acum si bineinteles expresiile de genul: “Minciuna frumoasa: sunt singur acasa”, “Sa dai Check-in sa stiu unde vin”, “Te rog sa ma Tag-uiesti daca ma doresti” ce au fost imediat preluate in vocabularul comun al fanilor indica “Ce fata” ca fiind noul hit Pepe. Iar datele amintite intaresc aceasta idee.

“Ce fata” este cel de-al treilea extras de pe urmatorul material discografic dupa “Femei periculoase” si “Iubire interzisa” si este primul de pe album care va beneficia si de un videoclip.

Ma bucur foarte mult de feedback-ul excelent pe care il are “Ce fata” si mai ales de faptul ca versurile piesei sau mai bine spus o parte dintre ele tind sa devina expresii uzuale, cel putin, pentru cei mai tineri dintre ascultatorii mei. Ca si artist este foarte important sa stii ca esti ascultat si ca munca ta este apreciata. Aceasta confirmare iti da puterea sa continui sa faci ceea ce faci si sa mergi mai departe. Revenind la piesa, de-abia astept sa filmez clipul. O sa fie o nebunie si la propriu si la figurat. In functie de programul meu dar mai ales al colegilor si prietenilor ce vor sa fie prezenti sper ca in maxim o luna sa vedem deja varianta finala.”

Sursa: Comunicat de Presa Pepe Latin Music / Ana Maria Dumitru

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here