“Oare ce se cere sau mai bine zis se cere oare ceva in muzica romaneasca” de Andrei Vulpescu

1,443 vizualizari

"Oare ce se cere sau mai bine zis se cere oare ceva in muzica romaneasca" de Andrei Vulpescu

Nu stiu daca Andrei Vulpescu are nevoie de introducere … Pentru marea parte de la “Da Hood Justice” si pana la BestMusic.Ro, ceea ce inseamna o plaja exagerat de mare, poate sa il identifice cum vor ei. Cert este ca omul scrie si scrie bine despre orice, mai ales despre muzica. Am citit astazi pe BestMusic.Ro cateva paragrafe bune despre ce se cere in industria muzicala de pe la noi si nu numai pana la urma dar acolo se refera la a noastra in primul rand.

De citit … si mai ales … de cine trebuie :)

Traim in era Gangnam Style – inca nu stiu daca trebuie sa consider succesul acestei piese o nenorocire sau doar o continuare fireasca a unor hituri precum Macarena.

Traim intr-o era in care Lady GaGa este cool – mai mult la imagine pentru ca muzical are cam prea multe influente de la Ace of Base.

De fapt, lucrurile par sa stagneze. Ai senzatia ca s-a inventat cam tot ce putea fi inventat in muzica si ca acum nu ne ramane decat sa bem pana ne pierdem mintile sau sa bagam pastile sub limba si sa lasam sunetele – oricum ar fi ele; se ne amestece bine substantele secretate de creier; sau, in cazurile fericite – sa stam pe net, unde putem sa ne asezam piesele pe care chiar vrem sa le auzim.

Citeste mai departe articolul pe BestMusic.Ro.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here