Cei de la Diesel au filmat un nou videoclip pentru piesa “Absolvent”

0
1,213 vizualizari

Cei de la Diesel au filmat un nou videoclip pentru piesa "Absolvent"

Cei de la Diesel au filmat saptamana trecuta un nou videoclip, pentru piesa “Absolvent”, cel mai recent single al trupei produs in studiourile HaHaHa Production si lansat in decembrie impreuna cu Media Pro Music.

“‘Absolvent’ este o piesa in care fiecare se regaseste usor. Ne schimbam. Cu totii. Imperceptibil. Nu repede. Nu este nici bine, nici rau. E altfel. Pasii sunt aceiasi, doar drumul e diferit“, a spus Sorin Danescu, solistul trupei.

Cei patru membri ai formatiei, dar si restul echipei, au infruntat cu stoicism temperaturile foarte scazute, viscolul si ninsoarea abundenta din cele doua zile de filmare: “Am fost prezenti cu mic, cu mare, inca de la ora 07:00 dimineata la filmarile pentru clipul piesei “Absolvent“. Nici codul portocaliu, nici masinile inzapezite peste noapte, nici frigul care a facut instrumentele sa para scoase din congelator nu ne-au abatut de la misiune. Dupa doua zile intregi de filmare, toata lumea s-a declarat multumita, in ciuda oboselii. Multumit s-a declarat si neinduratorul regizor Dan Petcan”, a explicat Sorin Danescu.

Clipul reda in mod creativ, dar fidel povestea piesei, pentru aceasta fiind nevoie de constructia cat mai fidela a unor birouri, precum si de foarte multi actori, aflati la “locul de munca”.

Nu va vom dezvalui prea multe amanuntedin scenariu, pentru a va surprinde la momentul aparitiei clipului, insa va putem spune totusi ca totul se termina cu bine. Dupa ultimele cadre, filmate la ora 1.00 noaptea, traditionala sampanie a udat obositele gaturi ale interpretilor, iar hainele de birou s-au asezat cuminti pe rastelele stilistilor facand loc unor tinute lejere in care o echipa relaxata de productie privea cu optimism perspectiva unui videoclip frumos realizat si impachetat, care va starni zambete, dar si mirare si, poate, nostalgie din partea Mariei-Sale, Publicul”, a mai spus solistul trupei.

Diesel a luat nastere in iulie anul trecut la initiativa lui Sorin Danescu, cel care a infiintat in urma cu 15 ani trupa Vita de Vie. Acum, Sorin a atras un grup de muzicieni cu experienta, fiindu-i acum alaturi Alex Lambrino la bass, Alex Georgescu la chitara si Geani Matei la tobe.

Pana la lansarea noului videoclip, puteti urmari aici un lyric video pentru piesa Diesel – “Absolvent”:

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here