Cei de la Mandinga au inceput filmarile pentru Zaleilah

0
1,415 vizualizari

Mandinga

Cei de la Mandinga au petrecut peste sarbatorile de iarna asa cum ii sta bine oricarui artist … pe scena si deocamdata nu se vor relaxa. Cu doar o zi in urma cei sapte muzicieni au inceput filmarile pentru videoclipul piesei Zaleilah.

Realizarea noului videoclip ii va tine in priza pe membrii Mandinga mai mult de jumatate din prima luna a anului. Ieri in Club Fratelli din Bucuresti au tras primele cadre, dar in perioada 11 – 17 ianurie actiunea se muta in Dubai. Echipa Rival Film si regizorul Florin Botea alaturi de Elena continua povestea videoclipului cu secvente filmate in Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume. Aceeasi cladire a fost folosita si in filmarile cu Tom Cruise pentru cel mai recent film din seria Mission Impossible.

Scenariul descrie povestea unei soliste care dupa un concert cu trupa descopera un inel. Il pune pe deget si este transpusa intr-o lume a visului. Ea devine o printesa care porneste pe urmele iubitului ei intr-un cadru cat se poate de exotic.

Cei sapte muzicieni nu vor avea parte de o vacanta prea curand. Mandinga a salutat venirea lui 2012 cu un super concert in Club Bamboo din Bucuresti. Acum sunt in priza cu filmarea noului videoclip, iar distractia nu se opreste aici. Pe 26 ianuarie trupa e gata sa dea un nou concert electrizant de latin jazz in cadrul evenimentului „Jazz avem!”.

Mai mult, ziua de 14 martie marcheaza un moment istoric pentru trupa. Se implinesc 10 ani de Mandinga. Aniversarea va fi pusa in scena cu un spectacol impresionant la Sala Palatului si va fi completata de lansarea unui nou album.

Sursa: Comunicat de Presa Mandinga / Iosif Simon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here