Cei de la Radio Killer au incins atmosfera la Liberty Parade 2013

0
1,272 vizualizari

Cei de la Radio Killer au incins atmosfera la Liberty Parade 2013

Lee Heart si Paul Damixie sau mai pe scurt Radio Killer, au incins atmosfera la Liberty Parade 2013, cel mai mare eveniment dance din Romania, eveniment care a adunat la sfarsitul saptamanii trecute peste 80.000 de oameni pe plaja dintre Venus si Saturn.

Ma bucur ca am facut parte pentru al 5-lea an consecutiv din line-up-ul celui mai tare eveniment dance din Romania. Pentru noi, DJ-ii, Liberty Parade este un fel de Revelion J pe care il sarbatorim de fiecare data cu fast, a spus Paul Damixie.  E greu de explicat in cuvinte sentimentul de a vedea atatia oameni cantand si dansand impreuna cu tine, e o mare implinire, ceva ce fiecare artist isi doreste sa traiasca pe scena, a adaugat Lee Heart.

Show-ul Radio Killer a durat aproximativ o ora si a constat intr-un DJ set si un live act. Lee Heart si Paul Damixie si-au incantat fanii atat cu imnul Liberty Parade de anul trecut – Is it love out there, cat si cu single-urile recent lansate – In the middle of the night si Beautiful people – colaborarea cu Junior Caldera. Printre cei care li s-au alaturat intr-un festival de senzatie care s-a intins pana a doua zi in zori –au numarat Alex Gaudino si Dr. Kucho, Just 2, Luca M, Andu Campu, Cristian Kruger, DJ Sebastian, DJ Razz, Mose N, Asher & Screen, CiuPy & Mihai Bejenaru, DJ Dark & Shidance, Marc Rayen si Doi Deejays, DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu, Deepside Deejays & Mona, Vali Barbulescu, Christian Green si Vika Jigulina.

Pentru cei doi Killeri, anul acesta este unul plin de evenimente, precum si de colaborari cu nume mari ale scenei internaţionale: Save me tonight – alaturi de DJ Smash, Beautiful people – noul single impreuna cu Junior Caldera, precum si un alt proiect despre care veti auzi mai multe cat de curand. Deocamdata va spunem doar ca il implica pe Francesco Diaz.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here