Cei de la Vunk se pregatesc pentru filmarea videoclipului noului single, “Numai la doi”, colaborarea lor cu Andra

0
1,262 vizualizari

Cei de la Vunk se pregatesc pentru filmarea videoclipului noului single, "Numai la doi", colaborarea lor cu Andra

Trupa Vunk isi invita fanii sa imparta cu ei experienta filmarii unuia dintre cele mai frumoase cantece de dragoste ale trupei, noul single, “Numai la doi”, printr-un concurs inedit realizat pe pagina oficiala de Facebook. Astazi, fanii sunt invitati sa imparta cantecul “Numai la doi” cu iubirile lor iar prin tragere la sorti doi tineri vor participa maine la filmarile clipului care ii are in prim plan pe baietii de la Vunk, dar si pe Andra.

“In spatele oricarei filmari a unui videoclip exista multe povesti sau intamplari. Unele se afla, altele raman doar intre cei prezenti acolo. Un numar foarte mare de oameni, care stiu ce au de facut ca ideea tiparita pe o hartie sa devina un film de trei sau patru minute , decoruri, efecte speciale, multe costume si artistii pe care ii poti vedea si in spatele camerelor, toate acestea fac parte din magia realizarii unui videoclip. Noi vrem sa impartasim experienta asta cu doi dintre fanii nostri, care sper sa fie fascinati de povestea din spatele unei povesti din care vom face parte noi, cei patru de la Vunk si Andra.” spune Cornel Ilie.

Single-ul “Numai la doi” face parte din albumul “Nu scapa nimeni” lansat de Vunk in 2012, publicul putand asculta o versiune de concert cu Andra si Vunk in cele doua concerte majore ale trupei “Nu scapa nimeni” (2012) si  Asasishow (2013). Lansarea videoclipului este anuntata in apropiere de Valentine’s Day.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here