Cei de la Zdob si Zdub au cantat miercuri in Garajul Europa FM

0
1,224 vizualizari

Cei de la Zdob si Zdub au cantat miercuri in Garajul Europa FM

Cei de la Zdob si Zdub au sustinut miercuri seara un concert de zile mari in Garajul Europa FM, show la care au asistat sute de fani ai artistilor.

“A fost o atmosfera deosebita! Dat fiind faptul ca era prima noastra experienta in Garajul Europa FM nu prea aveam idee cum e, nu stiam ca vom canta chiar intr-un garaj. Ne-am simtit ca la inceputurile trupei, publicul a fost minunat, toti erau relaxati, a fost ca la o petrecere intre prieteni. In plus, desi evenimentul a fost transmis live, noi nu am simtit prezența camerelor, am cantat și ne-am bucurat de atmosfera, sper ca cei de acasa au simtit asta!”, a spus Valeriu Mazilu, trompetistul trupei.

Indragitii artisti moldoveni au cantat timp de mai bine de o ora atat piese de pe noul lor album, “Basta Mafia”, cat si alte hituri ale formatiei. Albumul “Basta Mafia”, lansat in Romania impreuna cu Media Pro Music, contine 13 piese, printre care Moldovenii s-au nascut, Dunarea, Langa Codrii de Arama, Om cu Inima de Lemn, So Lucky si doua bonus tracks.

Artistii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album de exceptie, care marcheaza majoratul formatiei, adica 18 ani de activitate. Albumul a fost realizat in conditii de exceptie, fiind inregistrat atat in Chisinau, la  Cuibul Studio, dar si in Germania, la Headroomstudio Berlin, in colaborare cu producatorul german Marc Elsner.

Sursa: Elena David / Media Pro Music

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here