Cei mai tari artisti si 20.000 de oameni la ZU Loves YOU

0
1,066 vizualizari

Cei mai tari artisti si 20.000 de oameni la ZU Loves YOU

De ziua Sfantului Valentin, Daniel Buzdugan si Mihai Morar au binedispus peste 20.000 de oameni veniti la Afi Palace Cotroceni pentru ZU Loves YOU – cel mai HIT concert de dragoste. Toti ZUrlii prezenti au avut parte de o seara plina de energie, antrenata de prezentatorii Radio ZU si cei mai iubiti artisti romani.  Pe scena concertului au urcat pe rand Connect-R, Alex Velea, Tom Boxer si Morena, Delia, Smiley, Narcotic Sound & Christian D, Andreea Banica, Andrei Leonte si Corina. Artistii au cantat live impreuna cu publicul cele mai cunoscute piese ale lor si o serie de cover-uri la piese extreme de cunoscute.

Pentru Andrei Leonte acest eveniment este primul concert din cariera lui. Publicul l-a primit cu multa caldura, iar el a avut o prestatie impecabila. Andrei a cantat doua cover-uri si primul lui single care se numeste „Radio Girl (Love on Heavy Rotation)”. Mai mult, el a tinut sa-i multumeasca si lui Mihai Morar, care i-a fost mentor la X Factor, si i-a dedicat piesa „Home” a lui Michael Buble.

Surpriza serii a aparut in momentul in care Buzdugan si Morar au invitat pe scena un cuplu tanar. Ea parea foarte nedumerita. El foarte emotionat. Toate sentimentele s-au transformat in chiote de bucurie ale multimii atunci cand el a scos un inel din buzunar, a ingenunchiat si a cerut-o pe iubita lui in casatorie. Energie si spectacol. Despre asta este vorba la radioul numarul 1 din Bucuresti. Hiturile se ascultă la ZU.

Sursa: Comunicat de Presa Radio Zu / Iosif Simon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here