Cel mai nou single Timbaland, “Lose control” este un featuring cu o romanca, “Daryela”

0
1,213 vizualizari

Cel mai nou single Timbaland  este o colaborare cu artista romanca Daryela!

Dupa cateva colaborari cu nume sonore din industria muzicala, Daryela a ajuns sa colaboreze cu Timbaland, unul dintre cei mai mari producatori din lume la ora actuala. Fiind placut impresionat de proiect si placadu-i piesa “Lose Control”, producatorul lui Justin Timberlake a decis sa se implice iar astfel, Daryela a devenit primul artist din Europa cu care Timbaland a colaborat.

“Producatorii mei, Fotios Stefos si Radu Fornea il cunosteau pe Timbaland si i-au propus aceasta colaborare. Timbo a fost interesat de proiect si uite asa am ajuns aici. Inca nu realizez ca am facut un featuring cu Timbaland, parca traiesc intr-un vis frumos. In orice caz, ma simt mai increzatoare, mai puternica si gata sa cuceresc lumea !” a declarat Daryela.

Piesa Daryelei se numeste “Lose Control” iar videoclipul acesteia a fost filmat in Miami, Munchen si Istanbul. Coregrafia a fost realizata de Hamza Haimami, cel care a lucrat cu Jennifer Lopez, Justin Bieber si multi altii.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Cel mai nou single Timbaland, "Lose control" este un featuring cu o romanca, "Daryela"

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here