Chisinaul petrecere “Ziua Nationala a Romaniei” alaturi de Ionica Morosanu

0
1,181 vizualizari

Chisinaul petrecere "Ziua Nationala a Romaniei" alaturi de Ionica Morosanu

Dupa ce joi, pe 29 noiembrie si vineri, pe 30 noiembrie, va canta la Zaragoza si, respectiv, Madrid / Alcala de Henares, sambata, pe 1 decembrie, chiar de “Ziua Nationala a Romaniei” Ionica Morosanu va muta petrecerea la Chisinau. Tocmai in capitala Moldovei nu putea sa lipseasca muzica buna de acasa intr-o asa mare zi de sarbatoare iar Ionica Morosanu va fi acolo pentru a incinge o petrecere neaosa romaneasca, asa cum numai ai nostri stiu sa faca. Teatrul Ginta Latina de pe Strada Sfatul Tarii este locatia, ora 18.00 este anuntata a fi ora de incepere a concertului.

Concertul este organizat de Departamentul Pentru Romanii de Pretutindeni si ca si concertele din Spania este parte a turneului “Cantec mandru romanesc”, turneu care a luat numele primului album semnat Ionica Morosanu, album ce va fi lansat undeva in prima parte a lui 2013. Ionica va canta si la Chisinau o mare parte dintre piesele de pe acest material. Bineinteles, nu va lipsi Arde-l-ar focul de pat, primul single extras spre promovare, piesa lansata online la sfarsitul saptamanii trecute.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina oficiala de facebook a artistului dar si pe contul oficial de youtube.

Sursa: Comunicat de Presa Musicology / Ana Maria Andronache

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here