Club Rocker in Billboard Rusia

0
1,197 vizualizari
Club Rocker in Billboard Rusia
Club Rocker in Billboard Rusia

Rusia confirma inca o data succesul Innei printr-o noua aparitie in editia ruseasca a revistei Billboard. Artistei ii este dedicat un articol amplu, in care se vorbeste despre ascensiunea ei pe scena muzicala.

Revista Billboard este top-of-mind in randul publicatiilor cu tema muzicala din lume. Editia ruseasca a fost fondata sub licentierea Nielsen. La scurt timp, a devenit un trendsetter in industria muzicala locala si internationala.

Single-ul ‘Club Rocker‘ a cucerit si Rusia, unde e in primele locuri in topul Moskova FM. Videoclipul, regizat de Alex Herron, alaturi de care s-a filmat si ‘Sun is Up‘, prezinta o poveste de dragoste moderna, intr-un decor in care domina multi cai putere. Masinile colorate electric si tunate au rezonat perfect cu stilul fresh si energizant al piesei.

Ingenua dar sexy, cu o tonalitate puternica si ritmuri pozitive, Inna este o poveste de succes captivanta, mereu pregatita sa surprinda publicul din intreaga lume. Noul single ‘Club Rocker‘ se bucura deja de aprecieri peste hotare, unde a intrat in topul BBC din UK, precum si in Franta la radiouri foarte cunoscute pe plan international.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here