Comunicat | Bitza a semnat cu Cat Music / Media Services

0
1,538 vizualizari
Bitza a semnat cu Cat Music / Media Services
Bitza a semnat cu Cat Music / Media Services

Bitza se intoarce in portofoliul Cat Music / Media Services.

Dupa colaborari cu nume de marca ale hip-hop-ului romanesc, Bitza lanseaza in anul 2004 “Sevraj”, primul sau album solo. Odata cu el apare si un nou stil in hip-hop-ul autohton: urban soul.

In 2005, apare albumul  “Sinuciderea unui inger”, pentru care artistul primeste “Discul de aur”. La doar un an dupa, apare materialul “Fapte bune”, iar in anul 2008, Bitza lanseaza cel de-al patrulea album de urban soul , “Sufletul Orasului”.

Februarie 2010 marcheaza aparitia pe piata a celui mai recent album al artistului, “Goana dupa fericire”.

De-a lungul timpului, Bitza a colaborat cu nume de marca ale muzicii romanesti, de la Loredana Groza, la Holograf sau Artan, dar si cu artisti de notorietate internationala precum Cypress Hill sau artisti din noul val ca Maximilian sau Guess Who si a lansat piese de referinta pentru hip-hop-ul romanesc  – “Vorbeste vinul”, “Urmatorul pas”,  “All star part I”, “Armele pregatite/ Pierdut intr-o lume mare”.

In paralel cu activitatea muzicala, Bitza este implicat intr-o serie de campanii sociale, ca de exemplu: “Cumparati originalul” , “Salvati Rosia Montana” , “Save the vinyl”, “Merita o viata” si multe altele.

In prezent, artistul Cat Music este pregatit de lansarea unui nou single si promite fanilor sai multe surprize.

Sursa: Cat Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here