Comunicat de Presa | Adrian Tutu, cel mai nou proiect Media Pro Music

1
1,421 vizualizari
Adrian Tutu, cel mai nou proiect Media Pro Music
Adrian Tutu, cel mai nou proiect Media Pro Music

Adrian Tutu, cel mai asteptat proiect al anului, a semnat cu Media Pro Music si urmeaza sa lanseze un nou single.

Castigatorul show-ului “Romanii au talent” de la Pro TV, pregateste si un material discografic pentru care a intrat deja in studiourile de inregistrari si care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei veri.

Adrian s-a nascut pe data de 11 martie 1992 in Bucuresti, iar la varsta de patru ani s-a mutat impreuna cu familia la Focsani. Dar viata l-a readus in Bucuresti unde tot ceea ce si-a dorit dintotdeauna incepe cu pasi marunti sa devina realitate. Acum are sansa sa fie in fata unui public caruia sa ii poata transmite un mesaj prin muzica.

“Sunt fericit ca pot face urmatorul pas alaturi de Media Pro Music si sper sa nu-i dezamagesc pe cei care au avut si au incredere in mine. Prima piesa la care m-am gandit este pentru cei din noua generatie, dar piesele de pe album vor fi dedicate tuturor. Sunt la fel de nerabdator ca si voi sa lansez in primul rand single-ul si apoi albumul. Sper ca veti fi alaturi de mine si imi doresc sa fac treaba buna in continuare.”, a declarat Adrian Tutu.

Artistul compune si canta melodii rap inca de cand a ramas orfan, acesta scriind prima sa piesa in memoria parintilor.

Publicul a primit foarte bine compozitiile sale proprii prezentate in cadrul concursului “Romanii au talent”, `E Evident` si `Iubiti-va Parintii`, recunoastere ce l-a ajutat pe Adrian sa fie tot mai increzator in talentul si viitorul sau. Adrian se bucura de o sustinere notabila si in mediul online, unde are o comunitate numeroasa de admiratori, in special tineri din generatia sa.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here