Comunicat de Presa | Anda Adam – Mega Show la NYC

0
1,063 vizualizari
Anda Adam - Mega Show la NYC
Anda Adam - Mega Show la NYC

Spectacolele Andei Adam au devenit de-a lungul timpului productii muzicale impresionante. Piesele ei ocupa pozitii de top de la Moscova pana la Paris, chiar saptamana aceasta hit-ul ‘Show me‘ aflandu-se pe prima pozitie a Radio 1 Dubai.

Foarte apreciata in cluburile de peste ocean, Anda a fost invitata sa cante luna viitoare intr-unul din cluburile care dicteaza sound-ul la nivel international, nu numai in lumea dance, dar si in cea pop, electro sau rock Terminal 5, un spatiu de concerte – concept cu 5 sali de spectacole, gazduieste in fiecare noapte peste 3000 de spectatori care danseaza fervent pe ritmurile celor mai mari artisti din lume. Numai de la inceputul anului, alaturi de Anda Adam, pe scena canta Lady Gaga, Snoop Dogg, Royksopp, La Roux, Adele, Trentemoller, Arctic Monkeys, Chemical Romance sau Florence and the Machine.

La super spectacolul de la New York, cantareata va fi insotita de dansatori de culoare ce au incins spiritele la show-uri Katy Perry, Chris Brown sau Keri Hilson. Se pare ca Anda va avea parte de o vara fierbinte, aflandu-se in tratative pentru un turneu prin capitalele muzicii de club, Florida si Miami.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here