Comunicat de Presa | Apa, Aer, Pamant, Foc – Antonia

2,374 vizualizari
Antonia - Marionette
Antonia - Marionette

Sambata noaptea, Antonia a filmat mai mult de 24 de ore in continuu videoclipul pentru cel mai nou hit al sau – Marionette. Aceasta productie atipica spune povestea unei iubiri ce nu poate fi oprita nici macar de obstacole primare si imuabile ca fortele naturii. Lupta cu apa, aerul, pamantul si focul este sugerata prin construirea de catre regizorul Costas Ivanov a 5 decoruri foarte speciale.

Antonia, prinsa intre dorinta de a fi alaturi de cel iubit si puterea elementelor naturii, se zbuciuma, palpita si zboara prin ploaie. Costumatiile sexy, body-uri, camasi masculine dar si o rochie din dantela neagra Manoush, ii pun in valoare mai mult ca niciodata farmecul. Finalul povestii este bineinteles unul fericit in care cei doi, fugind de furtuna din suflet, se refugiaza in privirile celuilalt.

Piesa cu acorduri pop poate fi auzita deja pe cele mai mari radiouri din tara si se pregateste pentru a trece granitele spre Europa si Asia. Foarte curand veti putea urmari mai multe poze de la filmari pe facebook.com/antoniaofficial.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here