Comunicat de Presa – Beat Music lanseaza “Don’t Cry”

0
1,118 vizualizari

Mihai Budeanu fost membru al trupei 3 Sud Est, trupa care a fost supra-numita mult  timp „Regii muzicii DANCE”, revine acum pe piata muzicala cu un nou proiect numit Beat Music , un proiect foarte ambitios prin care incearca sa schimbe putin ritmul cu care am fost invatati in vara anului 2009. El lucreaza la acest proiect in studioul personal „Beat Music“.

Comunicat de Presa – Beat Music lanseaza “Don’t Cry”

Alaturi de el colaboreaza Emil Lassaria,unul dintre cei mai renumiti DJ din Romania. Sa ne aducem aminte de piesa lui de rezistenta, Balada, care ne-a incantat urechile foarte mult timp. Din echipa “Beat Music” mai fac parte Sorin Marinas un tanar foarte talentat pe partea de studio , Mihai Stan pe partea de manageriat, iar de PR se ocupa Ramona Pop.

Proiectul Beat Music a fost semnat de catre casa de discuri “Red Clover” care urmeaza sa se ocupe de promovarea proiectului, atat in tara, cat si in afara Romaniei. Se anunta surprize mari, asa ca stati cu ochii pe “Beat Music” si … ”Don’t Cry”!

Piesa se poate descarca in exclusivitate de pe siteul www.bestmusic.ro.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here