Comunicat de Presa | Biletele la concertul lui Horia Brenciu s-au epuizat

0
1,078 vizualizari
Horia Brenciu @ Sala Palatului
Horia Brenciu @ Sala Palatului

Vestea ca Horia Brenciu va sustine un concert extraordinar la Sala Palatului pe data de 25 martie a entuziasmat pe toata lumea, biletele epuizandu-se cu o saptamana inainte de eveniment.

Astfel, “Fac ce-mi spune inima” se dovedeste a fi unul dintre cele mai asteptate evenimente ale primaverii, iar cei care nu au apucat sa comande bilete de pe site-urile de specialitate sau sa le achizitioneze direct de la ghiseuri, sunt nevoiti sa astepte pana la urmatorul concert “compus din: 15% dans, 35% cantec, 30% priviri, 20% atingeri si inca 50% dragoste!”, asa cum il descrie Horia.

“E formidabil! Am un sentiment ca nu e adevarat ce mi se intampla… Cu un an in urma n-as fi crezut c-o sa fiu pe afise sau pe site-urile de specialitate, cu bilete la vanzare la concertul meu, alaturi de spectacolele altora ca Stefan Banica jr sau de Bon Jovi… Insasi alaturarea, pentru mine, e ireala! Vorbesc serios!”, marturiseste Horia.

“Ultima luna pentru mine a fost ca o cursa de formula 1. Sincer, nu cred ca pe 25 martie ma voi opri. Nici de schimbat pneuri n-am timp… Banuiala mea este ca vinerea asta nu voi trece linia de sosire, ci voi stabili un nou inceput!”, completeaza artistul.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music

Horia Brenciu
Horia Brenciu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here