Comunicat de Presa | Dj Dark & Shidance remixeaza hitul ROA – Ne place

0
1,232 vizualizari
Comunicat de Presa | Dj Dark & Shidance remixeaza hitul ROA - Ne place
Comunicat de Presa | Dj Dark & Shidance remixeaza hitul ROA - Ne place

Dupa ce a intrat in topurile muzicale cu hitul “Jump Up” feat Sonny Flame, DJ Dark, rezidentul de la Radio 21, ne-a pregatit un remix cu o incarcatura pozitiva si un sound fresh in materie de muzica electronica asa cum ne-a obisnuit. Pentru  remixul “ROA – Ne place” a colaborat cu  un tanar producator cunoscut sub numele de Shidance, iar aceasta nu este prima lor colaborare pentru ca au mai lucrat impreuna si pentru remixul lui “Phelippe – Gitana” care a avut succes in randul consumatorilor de muzica comerciala.

Dj Dark a devenit cunoscut in urma remixurilor ce le-a semnat pentru Nick Kamarera, Phelippe, Morris, Park Place si altii dar si a hitului “Jump Up” feat. Sonny Flame. In ianuarie 2010 incepe colaborarea cu postul de radio Vibe FM, ulterior alaturandu-se echipei de la Radio 21 unde poate fi ascultat in fiecare sambata si duminica de la ora 18, iar pe Vibe FM puteti asculta Top 20 realizat de tanarul dj. In vara anului trecut a participat la cel mai mare eveniment dance “Liberty Parade”. Mai multe pe site-ul oficial – www.djdark.ro

Shidance lucra inainte sub numele de DJ Shizzle. A produs dance/electro-house, dupa care si-a schimbat stilul si numele in Shida, a lansat un EP pe Beatport, Shida Honey INC. Tot sub numele de Shida a scos si binecunoscuta Capra cu trei tigani, un feat. cu Jotto, care in 2008 a fost prezent in playlist-ul fiecarui DJ rezident din Romania. Mai multe … pe pagina oficiala de facebook –  www.facebook.com/shidanceofficial.

Sursa: Comunicat de Presa Artist Media Events

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here