Ellie White @ FHM Romania

0
2,402 vizualizari

Ellie White @ FHM RomaniaEllie White a participat de curand la o sedinta foto realizata exclusiv pentru revista FHM.

Shooting-ul inedit si indraznet este foarte diferit de toate fotografiile cu care Ellie si-a obisnuit publicul pana acum, dovada fiind filmul de making of.

Fotograful oficial al artistei Dan Comaniciu si echipa lui au reusit sa scoata in evidenta atitudinea sexy, corpul de invidiat si in acelasi timp, carisma Elenei.

“Mi-a placut propunerea celor de la FHM Romania si m-am bucurat ca pot sa apar intr-o noua ipostaza, altfel decat se asteapta oamenii in general de la Ellie White. Pentru ca Dan Comaniciu, fotograful meu, ma cunoaste bine si stie tot ce imi place, dar si pentru ca el este foarte creativ, au iesit niste fotografii foarte frumoase, de care sunt incantata. Talentul Mariei Andrei si inspiratia se vad si cu ocazia acestui shooting. Le multumesc si lor si celor de la casa de discuri Roton pentru ca sunt alaturi de mine”, a spus Ellie.

Mai multe fotografii de la shooting, precum si interviul savuros si plin de intrebari incomode pot fi vazute in numarul de iunie al revistei FHM Romania.

In aceasta perioada, Ellie White este in plina perioada de promovare a single-ului „Power of Love” si desfasoara pe pagina ei de facebook si pe site-ul www.elliewhite.com o campanie dedicata iubirii care isi va desemna in curand castigatorii unor premii speciale: excursie in Venetia, sedinta foto profesionista cu Dan Comaniciu, excursie in Grecia, participare la filmarile videoclipului „Power of Love”.

Sursa: Comunicat de Presa Pr Management Ellie  White

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here