Comunicat de Presa | Ellie White se lanseaza in afara Romaniei

0
1,048 vizualizari
Ellie White se lanseaza in afara Romaniei
Ellie White se lanseaza in afara Romaniei

Bucuresti, 30 mai 2011 – Single-ul „Nu te mai caut” interpretat de Ellie White si compus de baietii de la Play & Win s-a bucurat de un real succes in Romania, fiind extrem de difuzat de radiourile si televiziunile de specialitate din tara.

Piesa beneficiaza si de o varianta in limba engleza, „Love Again”, inregistrata la casa de discuri Roton, care a fost de curand licentiata in Rusia, Polonia, Ucraina, Belarus, Armenia, Georgia si Kayakhstan.

„Pentru mine este o reala bucurie ca muzica mea incepe sa fie ascultata si in afara Romaniei, este practic, pasul urmator in cariera care e firesc si pe care mi-l doresc de multa vreme. Sper ca in curand sa incep sa cant in strainatate si sa ma intalnesc tot mai mult cu fanii mei din alte tari la concerte. Multi imi scriu pe Facebook si pe site-ul meu ww.elliewhite.com si abia asteapta sa ma cunoasca”, a declarat Ellie White.

In prezent, Ellie a lansat cel de-al doilea single, „Power of Love” si desfasoara o campanie cu acelasi nume pe pagina ei de Facebook si pe site-ul www.elliewhite.com, la sfarsitul careia castigatorii vor pleca intr-o excursie la Venetia, vor putea fi beneficia de o sedinta foto profesionista cu Dan Comaniciu, fotograful oficial al artistei, se vor bucura de o vacanta in Grecia sau vor putea participa la filmarea videoclipului „Power of Love”.

Anamaria Hancu
PR Manager Ellie White Management
+40 740 231 588
www.elliewhite.com
www.facebook.com/EllieWhiteMusic
www.youtube.com/EllieWhiteOfficial

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here