Comunicat de Presa | Holograf a cantat ca la inceputuri in garaj la Europa FM

0
1,153 vizualizari
Holograf a cantat ca la inceputuri in garaj la Europa FM
Holograf a cantat ca la inceputuri in garaj la Europa FM

Miercuri seara, garajul Europa FM a devenit neincapator pentru fanii veniti intr-un numar foarte mare la concertul Holograf. Atmosfera special creata de locatia mai putin conventionala a starnit foarte multe amintiri in randul membrilor trupei. Baietii si-au amintit cu emotie de primii lor pasi ca artisti, de perioada in care repetitiile lor aveau loc intr-o pivnita.

Prezent in garajul Europa FM alaturi de fostii lui colegi, Mihai Pocorschi, unul dintre membrii fondatori ai trupei i-a povestit lui George Zafiu, gazda concertului, cum a luat nastere Holograf: “In pivnita, acolo a inceput totul! In pivnita la Casa de Cultura a Studentilor Grigore Preoteasa era foarte mare umezeala si imi aduc aminte ca mancam parizer cu mustar”.

Holograf @ Europa FM
Holograf @ Europa FM

Cativa ani mai tarziu pivnita a fost inlocuita de garajul lui Edi Petrosel, loc in care a fost creat albumul “Supersonic”.

Perioada de inceput a trupei a fost strans legata de un alt membru fondator, Nutu Olteanu. Dan Bittman a povestit cu emotie momentul in care toti au inceput sa planga la nunta lui Nutu pentru ca acesta urma sa paraseasca trupa.
Cu aceasta ocazie trupa Holograf a cantat in premiera in garajul Europa FM piesa “Atat de multa bucurie” piesa care va face parte de pe noul album ce urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an.

Concertele “EUROPA FM LIVE IN GARAJ ” continua cu Loredana, pe 6 aprilie.

Holograf @ Europa FM
Holograf @ Europa FM

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here