Comunicat de Presa | Inna, nominalizata pentru unul dintre cele mai prestigioase premii europene – Ebba Public Choice Award

0
1,009 vizualizari
Inna, nominalizata pentru EBBA Public Choice Award
Inna, nominalizata pentru EBBA Public Choice Award

In fiecare an, Comisia Europeana ofera 10 premii European Border Breakers Award pentru cei mai influenti newcomers ai anului. Unul dintre cele 10 nume este INNA, adevarata forta dance ce a luat prin surprindere Europa cu ritmurile sale de club, frumusetea si aparitia senzuala dar ingenua.

Premiile vor fi acordate in deschiderea celei mai mari intalniri de pe scena muzicii live a anului, Eurosonic Noorderslag iar printre cei 10 cantareti apreciati pentru vanzarile si agenda de concerte internationale, alaturi de INNA, se mai numara si Stromae, Caro Emerald si Mumford & Sons.

In cadrul aceluiasi eveniment se va acorda ‘EBBA Public Choice Award’, un premiu de popularitate la nivel european ce va fi stabilit prin voturile directe ale fanilor. ‘Cu o serie de hituri si cluburile din Europa si Orientul Mijlociu deja la picioarele ei, INNA este hot’ – spune site-ul evenimentului.

Romania este pentru prima data reprezentata la aceste premii ce au propulsat de-a lungul timpului lansarea unor artisti ca Damien Rice, Katie Melua, Carla Bruni sau Adele. O puteti sustine in continuare pe INNA pentru etapa a doua a competitiei ‘EBBA Public Choice Award’ accesand linkul .

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here