Comunicat de Presa | Inna sparge granitele in mod oficial

0
1,007 vizualizari
Inna sparge granitele in mod oficial
Inna sparge granitele in mod oficial

Cea mai ‘Hot’ cantareata romana a fost declarata castigatoare a EBBA – European Border Breakers’ Awards. Premiile au fost anuntate chiar astazi de catre Comisarul European pentru Educatie, Cultura, Multilingvism si Tineret si sunt acordate artistilor noi pentru succesul international obtinut cu primul album lansat.

Alaturi de Inna, printre castigatori de afla si vedete fresh ale scenei muzicale ca Stromae (Belgia), Caro Emerald (Tarile de Jos) sau Mumford & Sons (Regatul Unit).

Proiectul se afla in cel de-al optulea an si este finantat in parteneriat cu Uniunea Europeana prin programul UE Cultura iar artistii sunt selectati in functie de statisticile de difuzare radio la nivel european.

Astfel, Inna a depasit toate recordurile precedente ale unui artist nu numai din Romania, dar din intreaga zona Balcanica, alaturandu-se unui grup select de cantareti premiati prin acest program. Printre castigatorii editiilor precedente se numara Katie Melua, KT Tunstall, Carla Bruni, Dolores O’Riordan, Alphabeat, The Ting Tings, Tokio Hotel, Damien Rice, The Thrills, Adele si multi altii.

Inna va asteapta din 1 decembrie sa o votati online pentru urmatorul pas in ierarhia muzicala europeana, premiul ‘Public Choice Award’.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here