Comunicat de Presa | Inna – Succes Fulminant

0
2,376 vizualizari
Inna - Succes Fulminant
Inna - Succes Fulminant

Daca in urma cu trei ani INNA a luat prin surprindere piata muzicala odata cu lansarea ‘Hot’, iata ca artista a reusit in scurt timp sa cucereasca nu doar publicul roman si international dar si criticii muzicali. In urma cu doua zile, Inna a fost rasplatita cu premiul pentru ‘Cariera Fulminanta’ in cadrul Galei 10 Pentru Romania, numele ei regasindu-se astfel alaturi de cele ale sefilor de stat, scriitorilor sau marilor jurnalisti.

Impreuna cu artisti ca Akcent si Tom Boxer, Inna a dovedit ca muzica este in acest moment cel mai puternic produs de export al romaniei.

Finalul de an i-a adus cantaretei o serie de show-uri pe mari scene ale lumii. Spectacolul sau de la Los 40 Principales, Madrid, alaturi de dansatorii sloveni ce au insotit-o si la Starfloor Paris, i-a adus numeroase aprecieri. Piesa ‘Deja Vu’ a fost introdusa in rutinele coregrafice ale Fama Revolucion, reality show-ul spaniol ce a colaborat cu vedete ca Swedish House Mafia, Pharrell, Cheryl Cole sau Timbaland, INNA sustinand si un super show live. In acelasi timp, cantareata romana este nominalizata la una dintre cele mai importante gale, Premiile NRJ, categoria ‘Revelation Internationale de L’annee’. Pentru acest premiu se lupta cu Justin Bieber, Ke$ha si Taio Cruz o puteti sustine accesand linkul .

Toate acestea i-au incarcat bineinteles pana la refuz agenda de concerte, ea urmand sa sustina spectacole in perioada imediat urmatoare pe scenele din Franta, Anglia si Polonia.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here