Comunicat de Presa | La multi fani!

0
1,293 vizualizari
Inna @ NRJ Music Awards Cannes 2011
Inna @ NRJ Music Awards Cannes 2011

De curand, contul de Facebook al Innei a depasit 2 milioane de prieteni. Astfel, ea este cel mai activ artist din mediul digital, nu numai din tara, dar din intreaga Europa de Est.

Cel mai recent single al ei, ‘Sun is Up’, sustinut si de un videoclip colorat si fresh, se afla in randul pieselor de Top 10, din Orient pana in Occident, din Rusia pana in Turcia si Franta. Inna a depasit in topuri de-a lungul timpului unele dintre cele mai mari nume ale muzicii. Chiar in acest weekend, ea a cantat in cadrul NRJ Music Awards Cannes 2011, eveniment la care si-au facut aparitia pe scena artisti ca Shakira, Enrique Iglesias, The Black Eyed Peas, Usher si Stromae.

‘Cenusareasa moderna’, asa cum a fost denumita de un ziarist german, a deschis apetitul pentru muzica romaneasca intregii Europe, creand astfel o piata avida de tot ce vine din est, de la popcorn la dance. In acest moment, ea se afla in Franta, intr-un turneu de promovare in care sustine mai multe concerte, din Paris pana la Cannes, de unde ne anunta in direct, pe Facebook, ca the ‘Sun is up’.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here