Comunicat de Presa | Lora si Adrian Tutu vor canta pentru reamenajarea sectiei de pediatrie a spitalului Fundeni

0
1,053 vizualizari
Concert Caritabil in Bucuresti la Afi Palace Mall
Concert Caritabil in Bucuresti la Afi Palace Mall

Joi, 2 iunie, incepand cu ora 18.00, in zona patinoarului  din mallul AFI Palace Cotroceni, Lora si Adrian Tutu vor concerta in cadrul evenimentului caritabil “Muzica, dans si speranta”, ce se va desfasura in beneficiul copiilor diagnosticati cu leucemie, limfoame, talasemii, hepatite cronice si alte afectiuni grave, internati in Spitalul Fundeni si care are drept scop strangerea de fonduri pentru campania „Copilaria traita in spital”, proiect derulat de Asociatia M.A.M.E., ce presupune reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie la standarde europene.

Pe parcursul evenimentului va fi promovat numarul de SMS 874, alocat de retelele mobile in beneficiul campaniei „Copilaria traita in spital”, numar valabil pana la data de 30 iunie 2011, prin care se pot dona 2 euro, pentru reamenajarea si dotarea sectiei de pediatrie a spitalului Fundeni.

Programul spectacolului va cuprinde si momente artistice de muzica si dans sustinute de copiii, precum si o tombola.

“Voi fi acolo, voi sustine un spectacol in scopuri caritabile pentru copiii grav bolnavi de la Spitalul Fundeni si voi interpreta, in exclusivitate, noua piesa care se numeste “Fericirea”. Vă astept acolo! Ei chiar au nevoie de noi!”, a scris Adrian Tutu pe pagina sa de facebook.

„”Ma bucur foarte mult ca prin muzica mea pot ajuta acesti copii si sper ca odata cu acest concert sa se stranga suficiente fonduri pentru aceasta campanie initiata. Va astept cu mare drag la AFI Palace Cotroceni sa cantam impreuna “No More Tears” si sa incercam sa aducem un zambet pe buze tuturor.”, a declarat artista Media Pro Music.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here