Comunicat de Presa | Loredana a cantat alaturi de fiica ei, Elena, in garajul Europa FM

0
1,425 vizualizari
Loredana Groza @ Europa FM
Loredana Groza @ Europa FM

Miercuri seara, garajul Europa FM a gazduit zeci de fani veniti sa o vada pe Loredana intr-un concert ca la inceputuri.

Invitata lui George Zafiu s-a simtit foarte bine pe scena amenajata in garajul Europa FM, a cantat hit-uri mai vechi si mai noi si a povestit cu nostalgie de momentele de inceput ale carierei sale.  In ciuda faptului ca nu i-a fost deloc usor la inceput de cariera, Loredana a reusit sa ajunga una dintre cele mai de succes cantarete din Romania. Artista a povestit de primele concerte tinute in propria baie, de primele premii castigate in muzica desi nu avea varsta admisa pentru a participa la concursuri, de cat de dificil i-a fost pentru ca nu avea pe nimeni sa o sustina in momentul in care s-a mutat de la Onesti la Bucuresti si de colaborarile cu diversi artisti si compozitori care i-au marcat cariera.

Printre fanii si artistii prezenti la concertul Loredanei din garajul Europa FM s-a aflat si fiica ei, Elena. Desi o insoteste pe mama ei la mai toate concertele, Elena a fost luata prin surprindere in momentul in care a fost invitata pe scena sa cante cateva versuri ale piesei “Extravaganza”, dar emotiile au trecut in momentul in care publicul a inceput sa o aplaude.

In exclusivitate la Europa FM, artista MediaPro Music a dezvaluit faptul ca după 13 ani de cand a lansat impreună cu B.U.G Mafia piesa  “Ridica-ma la cer”, au reluat colaborarea si in prezent filmeaza videoclipul unui nou single.

Dupa show-ul oferit de Loredana si band-ul Agurida, garajul Europa FM se pregateste pentru un nou concert. Pe 20 aprilie, Directia 5 va concerta ca la inceputuri in celebrul garaj Europa FM.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here