Comunicat de Presa | Loredana va canta live in Garajul Europa FM

0
1,150 vizualizari
Loredana va canta live in Garajul Europa FM
Loredana va canta live in Garajul Europa FM

Seria concertelor neconventionale „Europa FM Live In Garaj” continua cu un alt nume mare in muzica romaneasca: Loredana!

Europa FM aduce ascultatorilor sai un super concert Live chiar la ei acasa, in masina sau la birou. Miercuri, 6 aprilie, incepand cu ora 19.30, Loredana va fi invitata lui George Zafiu in garajul Europa FM. Atmosfera ca la inceputuri, aplauzele publicului prezent la concert si piesele atent selectionate sa evidentieze toate perioadele si schimbarile de stil ale artistei vor face ca acest concert sa fie cu totul si cu totul special.

Toti artistii au inceput de undeva, iar Loredana a incepund cantand piesa “Buna seara, iubite“. Interzisa in perioada comunismului, dar nu si in garajul Europa FM, piesa va aminti fanilor artistei de perioada de inceput a acesteia.

Pe langa hit-ul “Buna seara, iubite“, in garajul Europa FM vor rasuna piese precum: “O inimă de 16 ani”, melodia care a avut parte de primul videoclip din cariera Loredanei, “Le-le”, “Tuki” sau “Zig Zagga”.

Miercuri, 6 aprilie, Loredana vine in garajul Europa FM, sa ofere milioanelor de romani un spectacol ca la inceputuri, un concert LIVE pentru toate generatiile de iubitori de cea mai buna muzica.

Concertul poate fi urmarit live pe www.europafm.ro si la TV, pe Music Channel.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here