Comunicat de presa | Mihai Traistariu a filmat videoclipul piesei ” Lie, ciocarlie “

1
1,224 vizualizari
Mihai Traistariu a filmat videoclipul piesei ” Lie, ciocarlie “. Personaj principal : Ioana Lataretu !
Mihai Traistariu a filmat videoclipul piesei ” Lie, ciocarlie “. Personaj principal : Ioana Lataretu !

Nu ca sa-i faca in ciuda doamnei Maria Ciobanu, ci pentru ca si-a dorit mult un videoclip la aceasta piesa, Mihai Traistariu a filmat acum cateva zile videoclipul melodiei ” Lie, ciocarlie ” .

Desi s-a facut mult tam-tam pentru drepturile piesei ” Lie, ciocarlie “, disputa dintre Maria Ciobanu, familia Lataretu si Mihai Traistariu n-a avut intocmai consecinte negative, ba dimpotriva …

In final s-au intamplat doua lucruri bune: primul ar fi faptul ca Maria Ciobanu l-a “iertat” pe Mihai Traistariu pentru “indrazneala” de a fi al 10-lea interpret al piesei “Lie, ciocarlie” … insa, poate cel mai important lucru a a fost faptul ca Mihai s-a intalnit cu Ioana Lataretu, nora Mariei Lataretu.

Ba, mai mult, aceasta i-a oferit si un premiu pentru contributia sa adusa folclorului romanesc in cadrul ” Premiilor VIP ” . Imediat dupa asa zisul scandal, Mihai Traistariu a tinut legatura strans cu doamna Ioana Lataretu, astfel ca solistului i-a venit o idee mai mult decat … geniala: sa filmeze un videoclip la superba doina de jale ” Lie, ciocarlie “, avand-o ca protagonista chiar pe … Ioana Lataretu. A fost suficient un singur telefon si doamna Lataretu a spus : Da!

Astfel, acum 2 zile au avea loc filmarile noului videoclip al lui Mihai Traistariu. Clipul va fi altfel decat de obicei, avand in vedere ca la muzica populara nu exista aceasta “moda” a videoclipurilor. Artistii de folclor sunt filmati simplu, intr-un cadru rustic, imbracati in costum popular si … cam asta-i tot !

De data asta, Traistariu vrea sa rastoarne acest obicei devenit traditie si sa filmeze un videoclip in adevaratul sens al cuvantului, asa cum vedem la artistii autohtoni de muzica pop !

Filmarile au avut loc in Mogosoaia, chiar in vila unuia dintre regizorii videoclipului. Echipa de regizori ( CB Media ) este o echipa tanara, la care apeleaza din ce in ce mai multi tineri in ultima vreme.

Doamna Ioana Lataretu a fost foarte incantata sa apara pentru prima data in viata intr-un videoclip si, cu atat mai mult, fericita ca melodia aleasa este piesa Mariei Lataretu.

Ne-a declarat ca s-a simtit grozav la filmari si ca nici n-a simtit cum zboara timpul. S-a filmat pe tot parcursul zilei iar povestea e simpla: este chiar drama pe care a trait-o celebra Maria Lataretu, careia i-au murit 5 din cei 6 copii ai sai. Motivul “ciocarliei“ e reprezentat de un zmeu in forma de pasare, care, la final, se prabusteste, oprindu-si pentru totdeauna zborul.

In videoclip Ioana Lataretu joaca rolul … Mariei Lataretu …

Inca doua personaje completeaza acest tablou: o fetita de o frumusete iesita din comun, pe nume Gabriela Oprea si care joaca rolul Mariucai, fata cea mai mare a Mariei Lataretu si care s-a stins ultima, la numai 6 anisori, iar celalalt personaj este chiar mama Gabrielei Oprea, care joaca roul Mariei Lataretu cand era tanara.

Asadar, o poveste reala jucata de 3 generatii !

Sursa: Comunicat PR Mihai Traistariu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here