Comunicat de Presa | Premiera videoclipului Get Back (ASAP) – Alexandra Stan

0
1,728 vizualizari
Premiera videoclipului Get Back (ASAP) - Alexandra Stan
Premiera videoclipului Get Back (ASAP) - Alexandra Stan

Azi, ora 20:00, va avea loc premiera celui mai nou al Alexandrei Stan “Get Back (ASAP)”! Clipul poate fi vizionat pe canalele oficiale de You TubeMedia Pro Music si Maan Studio.

Povestea clipului continua scenariul anterior, Alexandra fiind in continuare personaj urmarit de politie. Daca va reusi sa scape si de aceasta data, veti afla urmarind premiera videoclipului in aceasta seara.

Scenariul si regia sunt semnate de acelasi Iulian Moga, special guests staring: 1-Q Sapro si cei doi politisti din Mr. Saxobeat, respectiv Marcel si Andrei – MAAN Studio.

Alexandra Stan, considerata o adevarata revelatie a muzicii dance, s-a lansat in urma cu un an cu piesa “Lollipop” care a fost licentiata international, insa adevaratul success l-a cunoscut la al doilea single – “Mr Saxobeat” care in scurt timp a devenit numarul 1 in topurile airplay din Romania, Canada, Franta, Italia, Spania, Turcia, Belgia, etc. Cel mai nou single “Get Back (ASAP)” a fost licentiat in toate teritoriile si urmeaza sa beneficieze si de un turneu de promovare in tarile in care piesa se afla in urcare in top-uri.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here