Comunicat de Presa | Radio Killer au lansat videoclipul piesei Lonely Heart

1,186 vizualizari
Radio Killer au lansat videoclipul piesei Lonely Heart
Radio Killer au lansat videoclipul piesei Lonely Heart

Radio Killer a lansat videoclipul celui mai recent single: Lonely heart. In premiera, in aceasta productie o puteti cunoaste pe Lee Heart, noua voce a proiectului si cea care completeaza alaturi de Paul Damixie formula de scena Radio Killer.

‘Avantajul de a face parte din Radio Killer e ca tot timpul te distrezi Ne-am distrat in studio cand am inregistrat piesa, in concertele in care am cantat-o, dar si la filmarile clipului..dupa cum veti vedea. Asa am ajuns sa credem in petrecere ca intr-o religie’, au declarat zambind Paul Damixie si Lee Heart.

In regia lui Iulian Moga, videoclipul surpinde atmosfera unei mari petreceri care a avut loc chiar sambata seara, protagonistii fiind peste 100 de fani Radio Killer, selectati tocmai pe criteriul ‘party addicted’.

Produsa in studiourile HaHaHa Production de catre Smiley si echipa de producatori Radio Killer, piesa Lonely heart se bucura deja de un feedback impresionant din partea ascultatorilor, adunand in timp foarte scurt peste 800.000 de vizualizari pe canalele de Youtube Roton si HaHaHa Production.

Sursa: Comunicat de presa Roton

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here