Comunicat de Presa | Stefan Banica lanseaza un nou single cu gust de dragoste

0
1,391 vizualizari
Stefan Banica - Gustul Dragostei
Stefan Banica - Gustul Dragostei

Luni, 21 martie, Stefan Banica lanseaza un nou single extras de pe albumul “Super-love”, material discografic care tocmai a fost premiat la gala Premiile Radio Romania pentru “Cel mai bun album pop”, eveniment in cadrul caruia Stefan Banica a primit si premiul pentru “Cel mai bun interpret “. Dupa “Super-love”, cea de-a doua piesa promovata de pe disc de numeste “Gustul Dragostei” si, asa cum sigereaza si titlul, este o melodie de dragoste.

“E frumos cand te indragostesti, indiferent de varsta, e un sentiment de prospetime, de noutate si cel mai frumos e atunci cand reusesti sa pastrezi aceasta prospetime. Nu stiu daca exista formule magice in acest sens, dar asta ar fi ideal. Dragostea face parte din viata, iar, cu trecerea timpului, nu stii in ce punct ajungi, n-ai nici o certitudine. Si atunci, pe tot acest drum, trebuie sa incerci sa pastrezi ceea ce ai castigat.” – Stefan Banica.

Stefan Banica Jr
Stefan Banica Jr

Albumul „Super-love” a fost lansat in ultima parte a anului trecut si contine 12 cantece. Este un disc pe care pot fi descoperite cantece pe toate gusturile si pentru toate varstele: melodii de dragoste: “Ce frumoasa esti azi” , “Strange-ma-n brate” , “Nu trece zi”, “Dragostea doare”, “Super-love”, piese cu puternic mesaj social: “E dreptul tau”, “E bezna rau (in capul tau)!”, melodia speciala “Cantec pentru Violeta”, dedicata de artist fiicei sale, dar si un cantec pentru Echipa Nationala de Fotbal, “Romania impreuna”. Albumul este completat de piesele “La multi ani de ziua ta” si “Fa-mi loc in patul tau!”.

Single-ul “Gustul Dragostei” va fi lansat in cadrul emisiunii “Europa Express” cu George Zafiu de la Europa Fm, iar in curand se va beneficia si de videoclip.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here