Comunicat de Presa | Tom Boxer joaca in deplasare

0
1,040 vizualizari
TOM BOXER
TOM BOXER

In acest weekend, Tom Boxer impreuna cu Alexandra Black au avut parte de un tur de forta ce a inceput in Kazakhstan si s-a terminat in Ucraina. Startul a fost dat joi seara odata cu plecarea spre Almaty, cel mai mare oras din tara lui Borat.

Evenimentul desfasurat in unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Almaty a fost un super succes. Alexandra a fost acompaniata de sute de voci pe hitul ce a depasit granitele Europei, ajungand pana in indepartata Asie, ‘Morena’!

Al doilea eveniment a avut loc in Kharkov, unul dintre cele mai mari orase din Ucraina. Concertul a fost cu adevarat special, sarbatorind aniversarea unuia dintre cele mai celebre cluburi din oras. In momentul culminant, cand atmosfera era cat se poate de fierbinte iar
publicul animat de miscari fervente de dans, Tom Boxer si Alexandra au cantat in uralele celor prezenti piesa ‘Morena’, urmata de nu mai putin de cinci bisuri!

Desi are o agenda de concerte foarte incarcata in aceasta toamna, Tom nu a uitat de fanii din Romania. Chiar saptamana aceasta, el filmeaza alaturi de Antonia videoclipul pentru piesa ‘Shake It Mama’.

Asteptam cu nerabdare rezultatul final!

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here