Comunicate de Presa | Akcent – My Indian Passion

0
1,104 vizualizari
Akcent – My Indian Passion
Akcent – My Indian Passion

Akcent, trupa ce a definit stilul muzicii dance romanesti si nu numai, s-a intors de curand dintr-un turneu in India. Cei trei au luat prin surprindere cinci mari orase, trimitand o unda de soc ce s-a resimtit imediat si in clasamentele celor mai mari radiouri locale. Adi, Mihai si Sorin au aici un statut de adevarate vedete internationale, fapt ce a facut ca cele mai mari scene din Calcutta, Pune, New Delhi, Mangalore si Bangalore sa devina neincapatoare. Pe tot parcursul turneului, in jurul baietilor s-au imbulzit mii de fani, incercand sa obtina autografe, semnaturi sau macar o simpla atingere.

Intr-un stil pur oriental, specific productiilor Bollywoodiene, spectatorii au cantat fiecare vers si au dansat frenetic intr-o adevarata sarbatoare inchinata unui zeu al petrecerilor. Chiar in timpul spectacolelor, pe internet erau postate live primele filmulete si poze facute de cei prezenti, iar pe Tweeter a fost generata o furtuna de live-tweets. Daca pana acum in topul preferintelor publicului indian, pe prima pozitie, era piesa ‘That’s my name’, acest turneu a dovedit ca noul single, ‘My Passion’, a cucerit iremediabil publicul asiatic. Mai mult, piesa se afla deja pe primele pozitii ale topurilor grecesti si a fost preluata de cele mai importante radiouri si televiziuni din Romania.

17 000 de km, 33 de ore de zbor, cinci orase, zeci de mii de glasuri si maini in aer, sute de autografe si zeci de mii de fotografii – acestea au fost ingredientele formulei magice Akcent in India.

Namaste!

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here