Comunicate de Presa | Beat Music, noua revelatie a muzicii dance

0
1,102 vizualizari
Beat Music, noua revelatie a muzicii dance
Beat Music, noua revelatie a muzicii dance

Mihai Budeanu, fost membru al trupei 3 Sud Est, revine pe piata muzicala cu un nou proiect! Beat Music a luat nastere in Octombrie 2009 in studioul cu acelasi nume din Constanta si combina beat-uri dance-clubbing foarte moderne cu vocea melodioasa a lui Mihai. Piesa se bucura si de un remix lucrat cu Emil Lassaria, unul dintre cei mai celebri DJ din tara, un adevarat veteran al ritmurilor, cunoscut pentru hitul ‘Balada’.

Mihai Budeanu s-a inventat si re-inventat de-a lungul anilor pentru a isi aduce muzica pe radio si in boxele din cluburi si astfel a luat nastere acest nou proiect, deja cunoscut si apreciat pe scena de club. Alaturi de el, din proiect mai fac parte Sorin Marinas (orchestrator si compozitor) si Mihai Stan (Manager).

Primul single lansat este ‘Love is Life’ si deschide seria de viitoare succese marca Beat Music cu o nota pozitiva si un sound fresh. Piesa a patruns deja in cluburi si pe radiourile din tara si nu numai, fiind foarte apreciata de DJi internationali si promite sa fie noul hit dance de pe scena muzicala romaneasca.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here